Coaching

Hvad er coaching?

Coaching er et bredt begreb, der også er ret nyt i Danmark. Men helt kort betyder det en professionel samtale, men det kan være så meget mere.
Ved en samtale med en coach, vil vedkommende forholde sig så neutralt som muligt og styre processen, så klienten selv kan komme frem til svarene. 
Dette sker typisk ved hjælp af åbne spørgsmål, som kan fungere som et refleksionsværktøj og hjælpe klienten med selv at sætte gang i nogle konstruktive tanker. Derfra griber coachen fat i det der virker og fortsætter.

Kan alle blive coachet?

Ja, coaching henvender sig generelt til alle. Det er typisk helt almindelig mennesker, der blot har behov for hjælp til at nå deres mål. Som det er i arbejdsregi, privat eller indenfor en sportsgren. Her vil en coach kunne hjælpe dig med at se mulighederne og udnytte dit fulde potentiale.
 
Der er også en del par der benytter sig af coaching. Det kan være i forbindelse med sammenflytning, børn eller anden opstået situation. Her fokuseres der på parret som en helhed og hvordan de på bedste måde kan fungere sammen, forbedre forholdet eller opnå andet ønsket fællesmål.
 
Til sidst bliver coaching også hyppigt brugt på arbejdspladser, for at forbedre sammenholdet, samarbejdet og præstationen.

Hvad koster coaching?

Det kan være meget forskelligt.
Alt efter hvad du skal bruge coaching indenfor. Der findes et hav af forskellige grene. 

Sportscoaching for bl.a. professionelle, hold coaches, private coaches indenfor alle mulige dele af privatlivet, arbejdscoaches, teamcoaches, ledercoaches og mange flere

Derfor kan prisen også variere. Typisk vil en session vare en time eller mere, hvor der betales på en time basis. Prisen vil typisk lægge på mellem 600-2000 kr. i timen.
 
Det kan tage lidt tid at finde den helt rette coach. Her er det vigtigt at du selv gør dig nogle tanker om hvad du søger og hvad du skal bruge hjælp til. Det er vigtigt at kemien er der.
Men undersøg sagen nærmere og find en coach der passer præcist till dine behov.