Malene Guldbach

Hvem er Malene Guldbach?

Malene Guldbach er ejer af skønhedsklinikken Guldbach.dk. Malene har arbejdet inden for skønhedsbranchen i 7 år og har en passion inden for det permanente ansigt. 

Malene brænder for hendes branche og giver sig altid tid til at skabe det perfekte resultat! Klinikken ligger på privatadressen, hvilket betyder, at du kan få behandlinger af høj kvalitet til rimelige priser! 

Behandlinger hos Guldbach

"Du kan forvente en professionel service, samt et resultat der er i top."
Skønhedsklinik Guldbach
Malene Guldbach
Ejer

Booking

Malene Guldbach tilbyder en gratis konsultation, før din øjenbryns behandling. På den måde kan I i fællesskab blive enige om hvilken type bryn, farvetone m.m. der vil passe perfekt til dig! 

Book din tid hos Guldbach i dag!  Klik her

Guldbak

Kontakt information

Telefon: +45 52 11 18 36

E-mail: [email protected]

Adresse: Mosede Højvej 44, 2670 Greve

CVR: 42374989

Kig forbi!

5/5
Aldrig har jeg været så glad for mine bryn, som jeg er efter Malene har tryllet. Efter at jeg har været hos Malene behøver jeg ikke længere dagligt at tegne mine bryn op, og det er en KÆMPE fornøjelse, at mine bryn bare er super flotte og synkrone hver dag, uden at jeg selv skal arbejde hårdt for det. Du skylder dig selv den forrygende gave at lade Malene gøre magi med dine bryn. Jeg kan kun sige: GØR DET! GØR DET! GØR DET! Du bliver SÅ glad for Malenes knaldhamrende dygtige stykke arbejde!😍
guldbach anmeldelse
Melissa Kjær
18. januar 2022
5/5
Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet. Jeg har prøvet lidt forskellige men Malene er klart den der giver det bedste resultat og den bedste kundeservice. Hun forstår at sætte den tid af der skal til og hun formår at brillere hvergang. Jeg vil klart anbefale hende da hun mestre sig i det og lytter til hver enkel, for at man får lige dét resultat man ønsker. Jeg får simpelthen så meget ros fra kollegaer og veninder over det fine arbejde Malene udfører. Hun er så behagelig og omhyggelig at få lavet vipper hos og mine vipper har aldrig været flottere end hvad de er nu. Føler mig så smuk, med mine nye vipper.