Qlinique Facit

Hvem er Qlinique Facit?

Qlinique Facit er din skønhedsklinik i Rødovre. Her bliver der kredset for detaljen og fornyet den naturlige glød på hver enkelt person. Med erfarent og kompetent personale, står klinikken klar til at hjælpe dig med dine behov og udfordringer.

Nedenfor kan du se hvilke behandlinger vi blandt andet kan hjælpe dig med.

Behandlinger hos Qlinique Facit

Klinikken kan blandt andet hjælpe dig med Filler, Restylane Skinbooster, rynkebehandling med Botox, Carbon Laser Peeling og meget mere. Se alle deres behandlinger på deres hjemmeside.

Gratis konsultation

Før alle booking af behandlinger tilbydes der en gratis konsultation, som er påkrævet for at kunne gennemføre en behandling. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og tvivl omkring hvad behandlingerne kan gøre for dig. Derudover kan du få af vide hvordan du skal forholde dig før, under og efter behandlingen, for at opnå bedst mulige og langtidsholdbare resultater.

Kontakt klinikken på tlf. nr.: 28 30 47 47 eller send en mail til: [email protected], og så vendes der hurtigst muligt tilbage.

Booking

Når du booker en tid til en behandling lægges der altid ekstra tid ind, så du ikke bliver forstyrret af næste klient, hvis din behandling kan trække ud. Qlinique Facit værner om dig og din tid, så du altid får lidt mere end forventet.

Hvis du pludselig opdager at du ikke kan møde op til din tid, bør du med det samme meddele det til klinikken, så de ikke venter forgæves. Hvis du ikke dukker op til din aftale, er klinikken nødsaget til at fakturere dig for 500 kr.

Hos os har vi en afbudspolitik, som sikrer os at vores kunder dukker op til vores aftaler. Derfor har vi en afbudspolitik der hedder sig, at man skal betale 500 kr. ved udeblivelse fra aftale.

Kontakt information

Telefon: +45 28 30 47 47

E-mail: [email protected]

Adresse: Roskildevej 337, 2610 Rødovre

5/5
Det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber 😍😍 tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5/5
Har fået lavet min hage med Infini Filler for første gang, og er mere en tilfreds med resultat! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer 😍 Luxurious experience