Marylise Massage

Hvem er Marylise?

Hos Marylise Massage er jeg en massør, healer og massageterapeut, som er stifter af Marylise Massage. Født i Paris og med en kandidatgrad i dans i 1999, tog jeg en uddannelse inden for massørbranchen, fordi det havde min store interesse at hjælpe mennesker med at reducere deres smerter samt videreudvikle på den krop, de har på nuværende tidspunkt. Som færdiguuddannet massør har jeg nu muligheden for at hjælpe så mange mennesker, jeg kan, med at have det godt med sig selv og sin krop. Mit store formål med denne forretning er at gøre mine kunder glade for min ydelse, og de kan afspejle sig i, at man skal pleje sin krop så meget, man kan, for at optimere mest muligt.


Hvorfor vælge Marylise som din massør?

I min levetid har jeg gennem tiden haft været fortaler for dans som mit store mål og fokus.. Jeg har altid haft problemer med min krop, hvor jeg har haft forskellige slags smerte som har påvirket mit mentale helbred, uden at jeg rigtig kunne gøre noget ved det. Efterhånden som livet skred frem, måtte jeg desværre tage afsked med dansen. Jeg ville gerne gå helt nye veje når jeg gerne vil udtrykke mig selv fysisk fordi jeg gerne vil undgå flere skader som jeg fik gennem min dans. Efter mange tanker lavede jeg et karriereskift og besluttede mig for at bruge min uddannelse som massør. Her kan jeg bruge mine hænder til at videreudvikle viden og kompetencer, der kan skabe gode resultater for mine klienter.

Min motivation for at arbejde med mennesker og engagere mig i deres behov for at udvikle deres krop gør mig til en person, der vil gøre alt for at hjælpe klienten med at skabe en dyb forståelse for, hvordan kroppen fungerer som en helhed. Jeg ønsker også at hjælpe dem med at lære, hvordan de skal tage vare på deres krop og opretholde deres velvære, uanset hvilke behov de måtte have.

Hvis du har nogen spørgsmål, så kan du altid sms mig via mit telefon nummer 31 31 79 75 så kan jeg svare dig så hurtigt jeg kan, for at høre din aktuelle situation. 

 

 

Introduktion til Marylise

Hvilke typer massage findes der?

Jeg tilbyder følgende behandlinger til dig;

 • Massage for gravide
 • Free style massage
 • Kontormassage
 • Reiki healing
 • Fysiurgisk Massageterapi
   

Hvor ofte skal du have massage

Det er meget svært og spå om hvor ofte massage man skal have, da svaret ikke er helt så enkelt som man tror. Det hele kommer ned til de specifikke behov og problemstillinger, du har som klient.

Jeg vil beskrive lidt nærmere omkring dette emne, for at konkretisere hvad der er bedst for dig.

Der er ikke noget konkret svar på hvor ofte du skal have massage af en massør. Hvis dine problemer er store, såsom fysisk og psykiske problemer, kan det være afgørende og have massage oftere.

Grunden til dette er for at skabe ro i både sind og krop, så man undgår de klassiske smerter som normale klienter oplever. En tommefinger regel for sådan et problem vil være at få massage 3 gange om måneden, så man kan komme godt rundt om de forskellige kropsdele og reducere smerterne. 

 

En kvinde som får massage

Hvilke typer massage findes der?

Jeg tilbyder følgende behandlinger til dig;

 • Massage for gravide
 • Free style massage
 • Kontormassage
 • Reiki healing
 • Fysiurgisk Massageterapi
   


Hvem må ikke få massage?

Det anbefales på det kraftigste at man ikke skal have massage hvis man lider under alt slags form for sygdom. Det kan være alt fra feber, for høj blodtryk eller lige haft en blodprop.

Som massør er det vigtigt for mig at sikre at mine klienter modtager den bedste og effektiv massage som de kan få. Derfor vil jeg altid snakke med mine klienter, om hvad der er bedst for dem i forhold til deres nuværende situation. De skal være sunde og raske inden de får massage, ellers kan man altid have en snak med sin egen læge inden man søger en massør.

Kontakt information

Telefon: +45  31 31 79 75 

E-mail: [email protected]

Adresse:  Dronningensgade 48, 2.sal 1420 Kbh K.

CVR: 29028508

Marylise Massage åbningstider

 • Mandag: 9:30 -16:00
 • Tirsdag: 9:30 -16:00
 • Onsdag: 10:00 -18:00
 • Torsdag: 10:00 -16:00
 • Fredag: 9:30 – 16:00
 • Lørdag 1 gang om måneden: 10:00 – 16:00
 • Søndag: Lukket
5/5
Jeg havde i dag en vidunderlig, dybdegående gravidmassage hos Marylise. Meget bedre og mere grundig, end hvad jeg ellers har oplevet med massage. Så jeg er meget tilfreds. Med termin i næste uge, er jeg dog helt ked af, jeg ikke prøvede gravidmassage hos Marylise noget før! Tak for behandlingen.
Elizabeth Hegermann-Lindencrone
5/5
Bedste japansk lifting med forskellige masker, hovedbunds massage og hånd massage. Så dejligt, og rart. Min hud er blød som smør, mit hoved fuldstændig afslappet. Tak Tak og tak. Kan kun anbefale det.
Gro Therp
Via facebook