Cool Wave Clinic

Hvem er Cool Wave Clinic?

Cool Wave Clinic er en sundhedsfaglig skønhedsklinik, som udfører kosmetiske og æstetiske behandlinger. Der er plads til, at du under lange behandlinger kan nyde en kop the eller kaffe eller se slappe af med for eksempel streaming eller musik. 

Ejeren har over 30 års erfaring som sygeplejerske og er certificeret til alle de behandlinger klinikken tilbyder. 

"Klinikken følger den nyeste udvikling, både nationalt og internationalt. Hos mig oplever du interesse og forståelse for dine behov – fra første kontakt til efter du er gået. Det er vigtigt for mig, at du både føler dig tryg og velkommen."

Behandlinger hos Cool Wave Clinic?

Klinikken tilbyder:

Booking

Hos Cool Wave clinic  begynder alle forløb med en indledende konsultation. Til konsultationen vil I have en forventningsafstemning i forhold til hvilken behandling som bedst dækker dit behov og hvad du realistisk kan forvente af behandlingen. På den måde, er du sikker på at I sammen kan blive enige om, hvad der er det helt rigtige for dig. 

Book din tid hos Cool Wave Clinic i dag!  

Kontakt information

Telefon: +45 42 33 16 19

E-mail: [email protected]

Adresse: Sundhedscenter Brøndby – Park Allé 156, 2605 Brøndby

5/5
"Jeg har modtaget både fedtfrysning og en antiage behandling hos Susanne. Susanne er kompetent og omhyggelig. Antiage behandlingen var totalt velvære på højt plan, bestemt ikke sidste gang jeg kommer i klinikken. Man kan tydeligt mærke at Susanne er uddannet sygeplejerske. Bl.a. er hun er vant til at have med mennesker at gøre, hun er grundig og forbereder hele tiden én så man føler sig tryg og ved hvad der kommer til at ske. Klinikken er så fin og ren, det er behageligt at være kunde i Cool Wave Clinic Stor anbefaling herfra"
5/5
"En fantastisk professionel antiage hudbehandling og massage. Dejlig oplevelse. Susanne er hundrede procent tilstede. Bliver ikke forstyrret af telefon eller andet. Hele behandlingen igennem er hun forberedende. Skøn afslappende musik og dejlige dufte."